gfhs logotype c

Bildningsresan 2017 till Riga, Lettland

Här kan du se bilder från Skrivarlinjens bildningsresa till Lettland 2017. Deltagare från Skrivarlinjen åker varje år på bildningsresa, antingen i Sverige eller utomlands. Mer om detta kan du läsa här under rubriken ”Du skriver inte bättre än hur du läser”.

Resan inleddes med besök i Stockholm på Författarförbundet hos Gunnar Ardelius (tidigare även gästlärare på Skrivarlinjen). Balett, museum, guidade rundvandringar var en del av resan till Riga. På plats höll deltagare i lektioner, bland annat om statyer i Gamla stan, se bild nedan. 

 

Languages

Ansökan och antagning

 
Ansökan

 

Detta ska du bifoga till din ansökan till Skrivarlinjen. OBS! Ej originalhandlingar

- Betyg 

Eventuellt arbetsbetyg/intyg 

Personligt brev på 1-3 sidor där du berättar om dig själv och varför du söker till utbildningen samt dina drömmar och mål. Berätta också om ditt läsande; hur och vad du läser och har läst på en halv till en A4-sida.

- Textprov (prosa, dramatik eller dikt) om 3-5 A4-sidor.

OBS! Texterna ska skrivas på svenska. 

Antagning 

Vi tillämpar en löpande antagning och du kan bli kallad till intervju personligen eller via telefon redan innan ansökningsperioden är slut. Besked om antagning sker löpande men ska ha nått alla i slutet av juni, med undantag för restplatser som kan erbjudas fram till kursstart.

Skrivarlinjen har 14 utbildningsplatser.

Ansök här