Vandra i historiska fotspår

"Vandra i historiska fotspår" är inställd. Beslutet att ställa in kursen är fattat med hänsyn till Folkhälsomyndighetens rekommendationer om att vi inte ska resa och läget för Region Gotlands sjukvård.

Alla som har anmält har blivit kontaktade via e-post med mer information om bland annat återbetalning.
Har du anmält dig, betalat och fått en konfirmation på din anmälan men inte fått information om att kursen ställts in var vänlig och kontakta oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. så kan vi hjälpa dig. 

15 – 18 juni

Vi vandrar under några dagar ut i det gotländska landskapet där folk har vandrat sedan urminnes tid.

Vi vandrar i fotspåren som satts genom tiderna och lär om natur, kultur och historia. Vandringarna går mellan några gotländska medeltidskyrkor och vi stannar till vid fornlämningar och andra spår från vår historia.

Delar av dagarna kommer att vara inspirerade av erfarenheter från pilgrimsvandringar. Vandringarna sträcker sig över 15-20 km per dag. Du behöver inte vara van vandrare men beredd på väder och vind.

 

Kursplats Hemse
Kurstid 15/6 kl 09.00 – 18/6 kl 12.00
Ansök senast 25 maj
Kostnader Boende i logi med dusch/toa i korridor. Internatdeltagare: 2 600 kr Externatdeltagare: 1 500 kr


Kursansvarig ledare

Fredrik Nilsson, tel. 070-005 39 30, e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

 

Mer info

  • Plats:: Hemse
  • Kurstid:: 15 – 18 juni, 2020
  • Sista ans.dag:: 25 maj, 2020